Info bokad plats 2020

Kära rockgäster!

Då har tyvärr det tråkiga beskedet kommit, 2020 års Sweden Rock Festival är inställd. Detta innebär att vår camping inte kommer att vara öppen 2-7 juni i år.

För er som har bokat plats hos hos har vi två alternativ:

Ni behåller er bokade plats till nästa år och låter de pengar ni betalat vara innestående hos oss till nästa år. Vi ser gärna att ni väljer detta alternativ om möjligt då vi bedömer detta som smidigast för både er och oss. Sista dag att bekräfta att man vill behålla sin bokade plats är 31 maj 2020.

Ni avbokar er plats och får pengarna tillbaka. Vi kommer dock att behålla 10% av det totala priset per bokad plats för administrativa kostnader. Sista dag att avboka och begära pengar tillbaka är 31 maj 2020. Ni ska då ha mailat namn och om ni betalat med swish eller Bankgiro till vesanscamping@gmail.com. För er som betalt med bankgiro behöver vi även kontonummer. Har man betalat med swish skickas pengarna tillbaka till samma nummer.

OBS! Man måste maila oavsett vilket alternativ man väljer. Efter den 31 maj kommer de som inte svarat att strykas från listan och ingen återbetalning görs.

Vi arbetar med att besvara mail och återbetala så fort som möjligt. Hoppas på förståelse för att det kan ta lite tid då det är många mail att besvara.

Hoppas vi ses nästa år!

Hälsningar

Personalen på Vesans Camping & Parkering

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close